Wie ben ik

Dag lief medemens, 
In mijn leven heb ik heel wat gezien en ervaren  wat me tot de krachtige autonome vrouw heeft gemaakt die ik de dag van vandaag ben geworden. Ik ben heldervoelend/wetend/ruikend/en kom snel tot de kern van elk probleem.
Als kind voelde ik  me een outsider en werd door weinig mensen serieus genomen. Ik kon emoties en pijnen voelen van anderen wat heel misleidend kon zijn daar ik niet wist of ze van mezelf waren of niet.   Na lang zoeken ontdekte ik dat ik HSP (hoog sensitief gevoelig persoon) was alsook  physical empaat ( het voelen van uw pijnen in mijn eigen lichaam). of dat nu bewuste of onbewuste pijnen zijn.
Vergeving & Mededogen hebben de weg vrij gemaakt tot het autonoom wezen die ik nu Ben. Ik heb iedereen vanuit mijn hart kunnen vergeven uit onvoorwaardelijke liefde voor mezelf.
De weg was lang en onbekend terrein wat veel angsten heeft teweeg gebracht in mijn zoektocht naar de ware ik, ik wist diep in mijn hart dat ook voor mij een mooi leven was voorzien. Ik had de kracht  opgelegde denkpatronen om te polen naar mijn eigen waarheid..Door de jaren heen heb ik verscheidene opleidingen gevolgd zoals: parapsychologie,relatietherapeut,white-time healer,reiki,sexuologie,spiritueel-transformatiecoach ,levenscoach,oorkaarstherapie,triggerpointtherapie en massagetechnieken.
 Ik heb lichtwerkers mogen ontmoeten in Nederland en Portugal die ik  nu als mijn zielefamilie aanschouw, ik  dank hen uit het diepste van mijn  hart & ziel voor het vertrouwen en het licht die ze in me zagen en mijn pad hebben meebewandeld naar het innerlijk huwelijk met mezelf.
 Mijn grote passie is  dit nu aan u door te geven zodat  ook U  die vrijheid mag ervaren.
                              
Lichtwerker in Hart & Ziel
Hopend U een hand te mogen reiken in uw zoektocht naar je ware Zelf.

                                                                                                                                      Globale Lichtwerker

 
Indien u  een hartsdonatie wenst te doen 
kan dat via onderstaand rekeningnummer.
 
 
IBAN : BE33001422713346
BIC: GEBABEBB
 
Vermelding : donatie