TRE : Trauma Release Methode

 
Trauma & Tension Release oefening is een innovatieve reeks oefeningen die het lichaam helpt bij het loslaten van diepe patronen van stress en trauma in de spieren en de zenuwen.Op een veilige en natuurlijke manier door vooraf een aantal spécifieke oefeningen te doen ontstaat een reflexmechanisme van trillen en schudden dat voor een diepe ontspanning in de spieren zorgt en het zenuwstelsel kalmeert.
TRE is gebaseerd op het fundamenteel idee ,ondersteunend door recent onderzoek dat stress ,spanning en trauma zich zowel op psychisch als fysiek gebied kan manifesteren.De reflexieve spiertrillingen zijn aangenaam en rustgevend.Mensen geven aan dat ze diepe gevoelens van vrede en welzijn ervaren.
 
 

Wie kan profiteren van deze methode?

 
Aangezien trillen in de spieren een onderdeel is van ons natuurlijk gedrag ,kijk maar naar een persoon die ontzettend boos is  hoe die soms letterlijk staat te trillen of te schudden omdat deze energie een weg naar buiten zoekt om losgelaten te worden.
Iedereen kan dus profiteren van TRE ,het verhoogt de veerkracht van het lichaam omdat het een diepe ontspanning veroorzaakt.Het kan emoties van licht tot hevige angsten verminderen of zelfs volledig verdwijnen.
Wie of wat u ook bent : slachtoffer van geweld /problematische jeugdtrauma's / ongeval / een soldaat die lijdt aan PTTS /atleet / of gewoon iemand die weerbaarder wil zijn tegen alle stresssituaties en een beter gevoel over het leven wil krijgen. Tre is een ideale eenvoudige manier die voor iedereen mogelijk is.
De duur van de sessie  is voor ieder individu verschillend en  kan maar 1 thema / trauma per sessie losgetrild worden.
 75€ per sessie  
 
 
 
 

 

                                                                                                                                      Globale Lichtwerker

 
Indien u  een hartsdonatie wenst te doen 
kan dat via onderstaand rekeningnummer.
 
 
IBAN : BE33001422713346
BIC: GEBABEBB
 
Vermelding : donatie