Oorkaarsen

Hopi oorkaarsen  

Het gebruik van oorkaarsen vindt zijn oorsprong bij de hopi indianen.
Het geeft een zuivering van de geest en het verdrijft de negatieve energieën bij de voorbereiding van bepaalde ceremonies.
Een behandeling met hopi oorkaarsen brengt je lichamelijk en geestelijk tot rust. De kruidige geur van johanneskruid, salie en kamille, het knisperende geluid en de warmte zorgen voor een zalig gevoel.We beginnen steeds met een oorreflex massage waardoor de 141 acupunctuurpunten bewerkt worden. Op deze manier kan de werking van ieder orgaan ondersteund worden. De lymfe- en bloedcirculatie zal in het hele organisme verbeteren.
 
Door een lichte onderdruk (schouweffect) in de oorkaars en een trillende lucht, te wijten aan de natuurlijke beweging van de vlam, ontstaat er een lichte massage van het trommelvlies en de gehoor-gang. We verkrijgen een betere doorbloeding en er is een onmiddellijk effect op de drukregeling in het oor.
 
Onderzoekers wijzen op de weldadige "neveneffecten" van deze therapie. Namelijk het verlichten van hoofdpijn, migraine, sinusitis, neus-, keel- en oorproblemen, stress, slaapstoornissen, hyperactiviteit , ...
 
Oorkaarsen worden afgeraden bij epilepsiepatiënten, acute oor-ontsteking en doorboord trommelvlies.

 

 
 
 

 
 
 

                                                                                                                                      Globale Lichtwerker

 
Indien u  een hartsdonatie wenst te doen 
kan dat via onderstaand rekeningnummer.
 
 
IBAN : BE33001422713346
BIC: GEBABEBB
 
Vermelding : donatie