Muziekthérapie

 
In mijn praktijk maak ik gebruik tijdens  massages van muziekthérapie die op uw onderbewustzijn  gaan werken op een dieper level.
U kan dit een beetje vergelijken met het resetten van een hard disc om dan terug nieuwe programmas up te daten.
Oude negatieve gedachtepatronen ompolen naar positieve gedachten maar ook kan deze gebruikt worden om pijn te verlichten.
Deze speciaal vervaardigde muziek is ingebed met isochonische tonen ingesteld op een Delta-frequentie. Deze frequenties zijn vergelijkbaar met wat we ervaren in een diepe slaap. Dit is wanneer het lichaam van nature vanzelf herstelt en zichzelf herstelt , om te helpen om een ​​deel van de pijn voor u en uw toestand te verlichten. U kunt tijdens deze sessie misschien diep ontspannen en sommige zelfs in slaap vallen. Dit is volkomen natuurlijk. Deze muziek wordt niet aanbevolen voor mensen die last hebben van: epilepsie hebben pacemakers en mensen jonger dan 16 jaar zijn zwanger en zeker niet voor autorijden. We raden onder geen enkele omstandigheid aan dat deze muziek het antwoord is op uw medische problemen en we raden u altijd aan de instructies van uw arts te volgen.
 
Indien u deze vorm van healing  bij uw massage wenst  gelieve  in uw mail uw probleem / blokkade mee te delen zodat ik de gepaste  frequentie voor u  aanpas.